RG 2020: A negyedik nap programja

Szerdán elkezdődik a második forduló, ha pedig kegyes lesz az időjárás, akkor az újdonsült US Open győztes mellett a női első kiemeltet is láthatjuk akcióban.

A szerdai napon egyetlen magyar lép csak pályára, Stollár Fanny párosban, a román Bara oldalán kezdi meg szereplését. Ellenfelük a Doi – Niculescu kettős lesz, a mérkőzésük az 5-ös pálya harmadik találkozója lesz a tervek szerint.

A férfiaknál Rafael Nadal is pályára lép a Chatrier harmadik találkozóján, ellenfele Mackenzie McDonald lesz. Nadalék után Alexander Zverev következik majd a Philippe-Chatrier zárómérkőzésén. A Suzanne-Lenglen pályán egy ígéretesnek érkező első meccsel indul a program, Stan Wawrinka és Dominik Koepfer veszi majd elsőként birtokba a pályát ma, őket pedig Jack Sock és Dominic Thiem követi majd. Egy érdekes mérkőzés a 13-as pályán is lesz, ahol a titkos favorit, Casper Ruud szerepel majd.

A hölgyeknél Svitolina kezd a Chatrier salakján a mexikói Zarazua ellen, majd következik Serena Williams találkozója. A Suzanne-Lenglen stadionban Simona Halep, a női első kiemelt a nap harmadik mérkőzését játssza majd. A Simonne-Mathieu pályán pedig majd Victoria Azarenka kezdi a programot délelőtt.

A teljes program elérhető itt: Roland Garros negyedik napjának programja