Nadal reagált Ivanisevic Garros jóslatára

2020. október 29.
by maratsafin

Rafael Nadal szerint Goran Ivanisevic arrogáns volt a French Open döntőjét megelőző nyilatkozatában, de ez nem befolyásolta az eredményt.

Novak Djokovic edzői stábjába tartozó Ivanisevic még az elődöntő előtt nyilatkozta, hogy amennyiben Nadal a döntőben találkozik a szerbbel, akkor “esélye sem lesz” megverni a világelsőt. A két játékos pár nappal később valóban találkozott a döntőben, a spanyol pedig könnyedén nyert Djokovic ellen. Ő volt a jobb játékos, mindössze hét játékot veszített el a három szett alatt, győzelmével pedig beérte Federert a rekordnak számító 20. Grand Slam címmel.

Többen feltételezték, hogy Nadalt a volt wimbledoni bajnok megjegyzései motiválták. Ez azonban nem igaz. “Kicsit arrogáns volt tőle, de az igaz, hogy a körülmények kedvezőbbek voltak Novak számára.” – mondta Nadal a La Resistencia-nak. „Esküszöm, hogy a döntő előtt nem hallottam, amit Ivanisevic mondott. Valaki említette utána.”

Nadal szintén reagált a mostanában sokat támadott Novak Djokovic US Openen való kizárására, és elárulta, hogy meglepő módon nem élőben nézte. „Otthon golfot néztem, amikor Djokovic-csal ez történt. Az emberek üzeneteket kezdtek küldeni nekem. Amikor megláttam mi történt, arra gondoltam, itt a vége. A szabály egyértelmű. Nagyon szerencsétlen eset volt.”

Forrás

Kép forrása: tennishead.net