ATP-beharangozó: Murray River Cup

2021. január 30.
by cort

Az Australian Opent megelőző héten az ATP Cup mellett még két ATP tornát rendeznek, természetes mindkettőt a Melbourne Parkban.

Az utazás és a két hetes karantén után nem sok idejük van bemelegedni, és versenykörülmények között kipróbálni magukat a játékosoknak, ennek köszönhetően szinte minden top játékos pályára lép valamelyik versenyen.

A már korábban bemutatott Great Ocean Road Open mellett a Murray River Cupon lehet hangolni az év első Grand Slam tornájára. Az 56 játékost felvonultató tábla első kiemeltje a korábbi Australian Open bajnok Stan Wawrinka. A svájci negyedébe olyan játékosok kerültek, mint a korábbi top 10-es Marin Cilic, valamint Richard Gasquet, és szintén a felső ágon találjuk Borna Coric-ot, és Nick Kyrgios-t is. A tábla alsó felén Grigor Dimitrov és Felix Auger-Aliassime viszik a prímet, de Casper Rudd és Ugo Humbert is itt kapott helyet. Csakúgy, mint a másik helyszínen, itt is lehet magyar játékosért szorítani, a 16. helyen kiemelt Fucsovics Márton az olasz Marco Cecchinato ellen kezdheti meg a menetelését.

A torna sorsolása -> Murray River Cup