Rafael Nadal: Jobbnak érzem a hátam

2021. február 13.
by cort

Biztató információkat osztott meg a mai mérkőzését követő nyilatkozatában Rafael Nadal.

A spanyol játékos a mai nap zárómérkőzésén három játszmában győzött a brit Cameron Norrie ellen, és elmondása szerint a torna folyamán most érezte először, hogy nem hátráltatja a háta, és ismét megfelelően tudott adogatni. Nadal már hetek óta kisebb hátsérüléssel bajlódott, ami miatt nem tudta vállalni az ATP-kupán való részvételt. A sérülés leginkább az adogatásainál hátráltatta, most azonban az új kezelés, és a rövid pihenést követően a sérülés jelentősen javult.

“Ma volt az első nap, amikor normálisan tudtam adogatni” – nyilatkozta Nadal. “Jobbnak érzem a hátam, kevésbé fáj, és már szabadabban mozgok. Úgy tűnik, hogy a tegnapi pihenés bevált. Próbálok mindig szembenézni a nehézségekkel, és nem drámázni, most egy lépéssel előrébb vagyok, de a játékomon még javítani kell.”

Nadalt szintén megkérdezték Djokovic tegnap sérüléséről is, de a spanyol úgy érezte nincs abban a helyzetben, hogy a szerb sérülését kommentálja. “Furcsa volt, hogy két szetten keresztül úgy tűnt, hogy bármikor feladhatja, majd később ismét normálisan játszott. Nem tudom pontosan mit érezhetett. “