ATP Stockholm: Fucsovics Márton magabiztos győzelemmel kezdett

Fucsovics Márton könnyed sikerrel mutatkozott be a stockholmi ATP 250-es tornán. A magyar teniszező két szettben győzte le a francia Adrian Mannarinot. 

Fucsovics Mártonra trükkös ellenfél várt a stockholmi verseny első fordulójában, hiszen Adrian Mannarinoval csapott össze. A két játékos eddig egyetlen alkalommal találkozott egymással, akkor a magyar teniszező 6/3 6/2-re nyerni tudott.

Fucsovics már az első Mannarino adogatójátékban két fogadóelőnyhöz jutott, azonban ezeket a francia még hatástalanította. A magyar játékos viszont a szett további részében is szorongatta fogadóként ellenfelét, és 4-4-et követően break előnybe került. Fucsovics pedig nem teketóriázott sokat, a következő gameben gond nélkül lezárta a szettet. A második felvonás már nem hozott ennyire szoros küzdelmet, ugyanis a nyíregyházi teniszező nem engedélyezett gamet a franciának, akit egy 1 óra 13 percig tartó mérkőzésen győzött le. Fucsovics a következő fordulóban a holland Botic Van De Zandschulppal vagy az ausztrál Jordan Thompsonnal mérkőzik meg.

A mérkőzés végeredménye: 

Fucsovics Márton ( 7 )-Adrian Mannarino 6/4 6/0

Kiemelt kép forrása: sportscentre.live