AusOpen 2023: A hatodik nap programja

Az ausztrál nyílt teniszbajnokság hatodik játéknapján is izgalmas párharcok közül válogathatunk majd, a tét ismét a legjobb tizenhat közé jutás

A Rod Laver Aréna nappali programja a Karolina Pliskova (30.) – Varvara Gracheva találkozóval kezdődik, ezt követi Belinda Bencic (12.) – Camilla Giorgi valamint Alex De Minaur (22.) és Benjamin Bonzi csatája. Az esti programban egy igazi rangadó következik majd Novak Djokovic (4.) és Grigor Dimitrov (27.) között, a legnagyobb kérdés alighanem a szerb sérülése. A férfi meccset követően Ekaterina Alexandrova (19.) harcolhatja ki a továbbjutást Magda Linette ellenében.

A Margaret Court Aréna nappali programja Donna Vekic-Nuria Parrizas Diaz meccsel veszi kezdetét majd, ezt követően jön az Andrey Rublev (5.) – Dan Evans (25.), és az Aryna Sabalenka (5.) – Elise Mertens (26.) csörte. Az esti programban kapott helyet Andy Murray Roberto Bautista-Agut (24.) elleni mérkőzése, amely ismét egy maratoni hosszúságú harcnak ígérkezik, de erről alighanem lemondana a korábbi világelső, aki az előző fordulóban majd 6 órát töltött a pályán.

kiemelt kép: ausopen.com