ATP Estoril: Fucsovics győzelemmel mutatkozott be

Fucsovics Márton bejutott a második fordulóba az Estoril-i ATP 250-es tornán. A magyar teniszező két játszmában győzte le az argentin Pedro Cachin-t. 

Fucsovics Márton Estoril-ban kezdte meg a salakpályás szezont. A magyar teniszező első ellenfele a portugáliai viadalon az argentin Pedro Cachin volt. A két játékos eddig egyszer, a tavalyi Miami Open-en mérte össze az erejét, ahol Fucsovics tudott nyerni.

A mérkőzés magabiztos adogatójátékokkal kezdődött, majd a hetedik játékban Fucsovics tudott először breakelni. A magyar játékos azonban nem tudta előnyét végig tartani, Cachin az utolsó pillanatban, 5-4-es hátránynál egalizált. Következhetett a játszma szoros végjátéka, és ezt a magyar teniszező bírta jobban idegekkel, aki ennek köszönhetően 7-5-tel megszerezte a vezetést. A második felvonás már nem hozott ilyen szoros csatát, mivel Fucsovics kétszer is elnyerte az argentin szerváját, és egy 6-2-re megnyert szettel lezárta a találkozót. Marci kereken másfél óra tenisz után jutott be a második körbe, ahol Henrique Rocha vagy Gael Monfils lesz az ellenfele.

ATP Estoril, az első forduló eredménye: 

Fucsovics Márton-Pedro Cachin 7:5 6:2

Kiemelt kép forrása: index.hu