ATP 250: Los Cabos beharangozó

2017. augusztus 1.
by Airon

2016 után másodszor Los Cabosban az ATP mezőnye! 6 nap múlva kiderül, hogy lesz-e címvédés , vagy esetleg új bajnokot avatnak.

Tavaly Karlovic nyert Los Cabosban
Kép forrása: atpworldtour

A két Wimbledoni elődöntős megtalálható a Los Cabos-i táblán, még hozzá első két kiemeltként. Tomas Berdych és Sam Querrey is erőnyerőként vág neki a versenynek, az első akadály papíron nem jelenthet nekik túlságosan nagy gondot. Természetesen a két teniszező számára ez a tábla tartogat nehézségeket, hiszen Berdychnek az elődöntőben akár megmérkőzhet Albert Ramos-Vinolassal. Querrey még ennél is nehezebb ágat kapott, mivel már a negyeddöntőben Verdasco állhat a másik térfélen, az elődöntőben pedig könnyen szembe találhatja magát a tavalyi bajnok Ivo Karloviccal vagy a spanyol Feliciano Lopezzel. A versenyen még a címvédő Ivo Karlovic, a spanyol Verdasco, a francia Mannarino és a feltökvő Tiafoe indulhat kiemeltként.

Nehéz megtippelni is mennyi meglepetés várható Los Cabosban. Egyet viszont már lehet tudni, az első forduló is tartogat izgalmas mérkőzéseket. Fernando Verdasco és Ernesto Escoberdo összecsapása kifejezetten izgalmasnak ígérkezik, valamint a Kokkinakis-Tiafoe és a Karlovic-Halys összecsapásból is jó mérkőzés kerekedhet.

Kiemelt kép forrása: menstennisforums.com

A hozzászólások le vannak zárva.