Nadal megint kikapott, de jobban érzi magát

2019. január 7.
by andF

Rafael Nadal a Sydney-ben rendezett, FAST 4 névre hallgató bemutató tornán vett részt, ahol az első körben három játszmában vereséget szenvedett Nick Kyrgios ellen.

A spanyol múlt héten combsérülés miatt visszalépett a brisbane-i tornán való szerepléstől. Néhány nappal később Sydney-ben már játszani tudott, az eredmények azonban még váratnak magukra.

A világranglista második helyezettje a Next Gen Finals-hez hasonló, gyors lebonyolítási rendszerű tornán 0-4, 4-3, 3-5-re kapott ki az 51. helyen álló Kyrgios-tól, de a vereség ellenére elégedett volt a teljesítményével és a fizikai állapotával.

“Az első játszma nagyon gyors volt.” – nyilatkozta Nadal a mérkőzés után. “De így mennek itt a dolgok, ez a FAST 4, főleg, ha egy olyan tehetség ellen játszol, mint Nick.”

“A lényeg, hogy itt tudtam lenni, de még fel kell vennem a ritmust. Úgy érzem, hogy ez egy jó kezdés volt, jó visszatérés egy fantasztikus közönség előtt. Nagyon élveztem a játékot, örülök, hogy újra a pályán lehetek és egészséges vagyok.” – tette hozzá Nadal.

Nick Kyrgios azt nyilatkozta, hogy örül Nadal visszatérésének, és nagyon élvezte a játékot annak ellenére, hogy a közönség nagy többsége Nadalnak szurkolt.

A torna másik mérkőzésén Milos Raonic 4-1, 4-3-ra nyert John Millman ellen.

Kép forrása: metro.co.uk / Getty Images

A hozzászólások le vannak zárva.