Federer, Nadal és Djokovic az elődöntőért – Madrid Open kibeszélő, 6. nap

Lassan megrögzötté váló szokásunkhoz híven természetesen Madridból is jelentkezünk napi kibeszélővel. A kibeszélőkben felvezetjük számotokra a napot, a kommentmezőben pedig lehetőségetek van megvitatni a nap meccseit, szurkolni kedvenceiteknek vagy kötetlenül beszélgetni. 

Igazi rangadókkal rajtolnak el a férfiak a Mutua Madrid Open negyeddöntőiben. Pályára lép a Big 3, a sort Novak Djokovic nyitja, akinek nem titkolt célja másodszor is megcsinálni a non calendar Grand Slamet, és ehhez már csak az idei Roland Garros cím hiányzik neki. Ellenfele a kissé gödörben lévő Marin Cilic lesz, aki Györe Lacink ellen szett- és breakhátrányból tudott visszakapaszkodni. Roger Federer, életében talán először, underdogként lép pályára Dominic Thiem ellen, legalábbis a fogadóirodák szerint, akik az osztrák fiú sikerére 1.44-es szorzót kínálnak. Valószínűleg azért ehhez Federernek is lesz egy-két szava.

forrás: express.co.uk

A szintén mély gödörben leledző Szása Zverev kiszenvedte a győzelmet az ígéretes lengyel Hurkacz ellen, de jóval nehezebb feladat vár rá a következő körben, Sztefanosz Cicipasz ellen. A meccs igazi NextGen rangadónak ígérkezik, jó hír, hogy a német fiút már édesapja is a helyszínen segíti, miután elhagyhatta a kórházat. Az esti negyeddöntőn pedig két salakos Grand Slam bajnok találkozik, az egyre jobban magára találó Stan Wawrinka akár el is kaphatja a még nem igazán formában lévő, a hírek szerint nem teljesen egészséges, ennek ellenére tucatodik (nyelvújítás rulez!) Garros-címére hajtó Rafael Nadalt.

Na és te? Szelinted az humolos, ha kimondom a balátom nevét?
follás: gettyimages.com

A nap teljes programja:

12: Novak Djokovic – Marin Cilic

17: Roger Federer – Dominic Thiem

19.30: Sztefanosz Cicipasz – Alexander Zverev

21.30: Stan Wawrinka – Rafael Nadal